Vahvemmat hiukset I Blogi

Vahvemmat hiukset I Blogi

Etsimme keinoja, joilla hiuksista saisi aiempaa vahvemmat. Kylmä keli saa hiukset katkeilemaan ja hiukset tuntuu kuivilta. Rasitamme hiuksia föönillä, suoristajalla ja kihartimella lähes päivittäin. Käytämme sävyteshampoita ja kampaajallakin on kiva käydä. Tämä kaikki ikävä kyllä rasittaa hiusta. Onneksi on kuitenkin keinoja, joilla hiuksista saa vahvemman ja terveemmän näköiset.

Oletkin jo ehkä kuullut tai jo kokeillutkin Olaplex -hoitoa kampaamokäynnin yhteydessä. Olaplexissa ei ole kyse tehokkaasta hoitoaineesta, vaan innovaatiosta, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia samalla tehden niistä terveemmän näköiset. Kun tavalliset hoitoaineet silottavat hiuksen pintaa, Olaplex vaikuttaa hiuksen rakenteeseen rikkisidoksia korjaten.

Vaalennusaine, hapete, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla. Olaplexin patentoitu ainesosa estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Hius on kovaa keratiinia ja rikkisidokset sitovat keratiiniketjut toisiinsa. Keratiini ei kestä voimakkaita aineita tai happoja. Useasti toistuvien tai voimakkaiden kemiallisten käsittelyiden myötä rikkisidokset katkeavat, eivätkä pääse enää sitoutumaan toisiinsa. Olaplex vaikuttaa keratiiniketjuja yhdistäviin rikkisidoksiin.

Olaplexia voidaan käyttää kaikenlaatuisissa- ja kuntoisissa hiuksissa. Olaplexin ansiosta voidaan vaalentaa hiusta aiempaakin vaaleammaksi tai käyttää entistä dramaattisempia värejä ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Olaplex -hoidon ensimmäiset vaiheet

Olaplex -tuotteita on kaiken kaikkiaan viisi, joista kolmea voit käyttää kotona kampaamokäyntien välissä. Hoitokokonaisuuden kaksi ensimmäistä vaihetta on kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu.

Olaplex -tuotteet vahvistavat ja tekevät hiuksista terveemmän näköiset.

Bond Multiplier, eli No.1, on hoitokokonaisuuden ensimmäinen vaihe, joka estää hiuksen vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplexin tuotteista No.1 sisältää kaikkein eniten Olaplexin patentoitua ja vaikuttavaa ainesosaa, jota käytetään hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin seassa. Hiusvärin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen on vuorossa hoidon toinen vaihe Bond Perfection No.2, joka vahvistaa hiuksen rakennetta korjaamalla vaurioituineita rikkisiltoja.

Olaplex kampaamokäyntien välissä

Kampaamossa tehtävän hoitokokonaisuuden lisäksi Olaplex -tuotteita voi käyttää myös kotona kampaamokäyntien välissä. Olaplexin ”3-4-5-menetelmä” koostuu kolmesta eri tuotteesta. Hair Perfector No.3 on tehohoito, joka ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista kampaamokäyntien välillä.

Olaplexin uutuudet ovat shampoo ja hoitoaine. Olaplex No.4 -shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia. Olaplex No.5 -hoitoaine korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia samalla tehden hiuksista terveennäköiset ja kiiltävät. Shampoo ja hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille ja värjätyille hiuksille.

Jos olet harkinnut hiusten vaalentamista tai jos hiuksesi ovat huonossa kunnossa on Olaplexin hoitokokonaisuudesta suuri apu! Teemme Olaplex-hoitoja kampaamopalvelun yhteydessä, mutta halutessasi voit myös varata erillisen ajan hoitoa varten. Kampaamossamme on myös myynnissä Olaplexin tuotteita 3-4-5-menetelmään.

Close Menu