TUOTTEET

KEVIN.MURPHY -tuotesarja sai alkunsa kun Kevin havaitsi työssään puutteita hiustuotteiden suorituskyvystä. Tämän johdosta Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja samalla pitkäkestoista pitoa vaativienkin kampausten luomiseen. KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Tuotteet on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykysiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. 

Tuotteiden raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Tuotteissa käytetyt vitamiinit ja aminohapot mm. korjaavat hiuksen pintakerrosta, paksuntavat hiusta ja vähentävät kaksihaaraisten hiusten syntymistä. Kaikki KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä. 

Olaplex-hoitokokonaisuus suojaa, korjaa ja ylläpitää hiuksia. Olaplexin vaikuttava ainesosa on nimeltään Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate ja sen toiminta perustuu hiuksen kemialliseen rakenteeseen. Olaplex vaikuttaa keratiiniketjuja yhdistäviin rikkisidoksiin. Rikkisidokset sitovat keratiiniketjut toisiina. Keratiini ei kestä voimakkaita alkalisia aineita eikä voimakkata happoja. Useasti toistuvien tai voimakkaiden kemiallisten käsittelyiden myötä rikkisidokset katkeavat.

Olaplex-hoitokokonaisuus koostuu viidestä eri tuotteesta. Hoidon kaksi ensimmäistä vaihetta on kampaamossa tehtävä hoito, joko muun palvelun yhteydessä tai erillisenä hoitona. Hoidon kolme viimeistä vaihetta kutsutaan ”3-4-5-mentelmäksi”, josta tuote No.3 on kotona tehtävä tehohoito ja tuotteet No. 4 ja No. 5 shampoo sekä hoitoaine. Hoitokokonaisuuden 3-4-5-menetelmä suojaa, korjaa ja ylläpitää hiuksia kampaamokäyntien välillä. Löydät sekä tehohoidon, shampoon että hoitoaineen kampaamostamme.

FOUR REASONS on kotimainen -hiustuotesarja, joka tarjoaa täydellisen valikoiman laadukkaita hiusten puhdistus-, hoito- ja muotoilutuotteita. Tuotteet on suunniteltu skandinaavisen hiuslaadun tarpeet huomioon ottaen yhteistyössä Suomen hiusalan huippunimien kanssa. 

Sarjan tehoaineina käytetään luonnosta saatavia ainesosia. Aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa, hopealehmusuute antaa tuuheutta ja oliiviuute suojaa hiusväriä. Luonnollisesti ravitsevat kasviuutteet sekä proteiinit vahvistavat hentoa suomalaista hiusta antaen elinvoimaista kiiltoa. B5-vitamiini korjaa ja rakennepaikkaa hiusten vaurioita. 

Korkealaatuiset raaka-aineet yhdessä luonnonuutteiden kanssa takaavat toimivat tuotteen. Lisäksi tuotteiden hinta yllättää positiivisesti.

System 4 on kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useampiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Hiuspohjan hoitoon panostaminen on ehdottoman tärkeää terveen, vahvan hiuskasvun ja hiuspohjan hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Kaikki System 4 tuotteet ovat dermatologisesti testattu ja ne sopivat myös herkälle iholle. 

Bio Botanical -tuotteiden tehokkuus perustuu aktiivisten aineiden ja yrttiuutteiden yhteisvaikutukseen, joka tukee hiuspohjan tasapainoa ja hyvinvointia. Ylläpitämällä hiuspohjan tasapainoa luodaan olosuhteet terveelle hiusten kasvulle sekä estetään hiusten oheneminen. 

Lue lisää System 4 kotisivuilta.  

AUKIOLOAJAT

Ajanvarauksella maanantaista perjantaihin klo 10.00-18.00, lauantaisin sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, niin varataan juuri sinulle sopiva aika.

YHTEYSTIEDOT

Hatanpään Valtatie 17
33100 Tampere
Elisa 040 827 6806
Leena 040 539 1675
salonkisinajamina@gmail.com

Close Menu