palvelut

HIUSTEN VÄRJÄYS

Hiusten värjäykset ja vaalennukset hinnoitellaan hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Tyviväri tehdään 1-2cm värjäämättömään tyveen. Moniväri on työ, jossa käytetään kahta tai kolmea väriä tai raitaa, jotka laitetaan hiuksiin samalla värjäyskerralla. Värjäyksissä käytämme KC Ultimate ammoniakitonta värisarjaa. Kevytvärit ovat myös KC -sarjan tuotteita; Velvety ja Luxima. 

Valikoimastamme löytyy lisäksi Goldwell Elumen suoraväri, josta löytyy mm. upeita kirkkaita värejä. Elumen väreissä ei käytetä hapetetta vaan väri kiinnittyy hiukseen sähkövarauksen avulla. Se ei myöskään sisällä ppd:tä, jolle moni väreille allergisoitunut on allerginen. 

Meiltä myös kasvivärjäykset. Lue lisää. 

HIUSTEN LEIKKAUS

Hiustenleikkaukset sisältävät aina pesun ja kevyen hieronnan (hoitoaineen vaikuttaessa). Lisäksi hiustenleikkaukset sisältävät muotoonkuivauksen ja siihen käytettävät muotoilutuotteet. Kampaamoleikkaukset ovat kestoltaan tunnin aikoja, mutta jos sinulla on todella paksut ja pitkät hiukset ja haluat leikkauksen yhteydessä mallinmuutoksen, suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä tai kirjoittamaan viestin kenttään ajanvarauksen yhteydessä. Näin pystymme varaamaan sinulle enemmän aikaa. 

PERMANENTIT

Permanentti, rakennekäsittely, pehmennys… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Käytämme kiharakäsittelyissä KC Multiwave hajusteetonta ja ammoniakitonta permanenttiainetta. Jos olet epävarma voiko hiuksiisi toteuttaa kiharakäsittelyä, suosittelemme poikkeamaan liikkeessämme, niin arvioimme tilanteen ennen ajan varaamista. 

HOIDOT

Hiuspohjan hyvinvointi ja hiusten kunto on osa terveiden hiusten ja ihon hyvinvointia. Hoitoja kannattaa tehdä säännöllisesti varsinkin silloin, jos kärsit kuivasta, kiristävästä, kutiavasta tai hilseilevästä hiuspohjasta. Hiuspohjan hoitoihin käytämme Ylöjärveltä kotoisin olevan firman tuotteita. System 4 -sarja on todella monipuolinen ja kaikille löytyy varmasti oikea tuote kyseisestä sarjasta.

Hiuksia hoitavista tuotteista löytyy lisäksi kosteuttava hoito ja tietenkin hiusrakennetta korjaava Olaplex -hoitokokonaisuus. Voit lukea lisää Olaplex -hoitokokonaisuudesta täältä.

KAMPAUKSET

Pikakampauksella tarkoitetaan auki jäävää kampausta tai sellaista, jossa vain osa hiuksista kiinnitetään. Lettikampaus on myös pikakampaus. Fööni -kampaus on lyhyille hiuksille tarkoitettu kampaus. Nutturakampauksessa tehdään kiharat, eli ns. pohjatyöt ennen kuin hiukset kammataan ja kiinnitetään pinneillä. 

Juhlakampaus on isompitöinen kampaus, jossa on jo etukäteen mietitty tulevaan juhlaan tehtävää kampausta. Ennen juhlakampauksen tekemistä, haluamme aina suunnitella ja keskustella asiakkaan kanssa tehtävästä kampauksesta.

AUKIOLOAJAT

Ajanvarauksella maanantaista perjantaihin klo 10.00-18.00, lauantaisin sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, niin varataan juuri sinulle sopiva aika.

YHTEYSTIEDOT

Hatanpään Valtatie 17
33100 Tampere
Elisa 040 827 6806
Leena 040 539 1675
salonkisinajamina@gmail.com

Close Menu