KASVIVÄRJÄYS

MITÄ KASVIVÄRI ON?

Kasviväri sisältää ainoastaan luonnollisia aineosia, kuten kasvien osia, lehtiä ja juuria. Ne koostuvat nimensä mukaisesti kokonaan kasveista, jotka ovat henna, cassia ja indigo. Värjäyksessä käytetään myös muita värjääviä kasveja sekä yrttejä. Se on aidosti hiusta hoitava, sillä se ei muuta hiuksen rakennetta. 

Kasvivärit eivät täysin pysty peittämään hiuksen luonnollista väriä tai tummentamaan hiusta merkittävästi, eivätkä vaalenna hiusta laisinkaan. Lopputulos on aina riippuvainen hiuksen omasta pohjaväristä tai harmausasteesta tarkoittaen, että kasviväri toimii aina yhdessä hiuksen oman pigmentin kanssa, joten lopulliseen värjäystulokseen vaikuttaa hiuksen nykyinen väri ja aiemmat kemialliset käsittelyt. Paras lopputulos saadaan värjäämättömään hiukseen, mutta myös synteettisesti värjättyä hiusta voidaan värjätä kasviväreillä.

Kasviväri sopii asiakkaalle, joka on herkistynyt synteettiselle hiusvärille, joka esimerkiksi sisältää ppd:tä. Kasvivärillä värjätty hius on lopputulokseltaan luonnollinen, pehmeän eloisa ja kiiltävät. Väriskaala on lämpimän vaaleasta kuparin punaiseen, suklaan ruskeaan tai jopa lähes mustaan.

 

Tutustu kasvivärjäyksen hinnastoon tästä.  

AUKIOLOAJAT

Ajanvarauksella maanantaista perjantaihin klo 10.00-18.00, lauantaisin sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, niin varataan juuri sinulle sopiva aika.

YHTEYSTIEDOT

Hatanpään Valtatie 17
33100 Tampere
Elisa 040 827 6806
Leena 040 539 1675
salonkisinajamina@gmail.com

Close Menu